40 poezi. 40 foto. Nga karantina. Në të vetmen luftë që arti pranon.

Të ndihmojmë vijën e parë të frontit. Të krijojmë një Fond për mjekët, infermierët dhe personelin spitalor të prekur nga COVID-19.

https://gogetfunding.com/fond-per-personelin-shendetesor-te-prekur-nga-covid-19/

Endri Xhaferaj. Baba i tre vajzave. Poet me kohe te pjesshme. Punon ne Agjencine Italiane per Bashkepunim e Zhvillim ne Tirane.

Arber Xhaferaj eshte nje fotograf dhe videomaker qe jeton dhe punon ne Tirane. Ka mbaruar shkollen e larte Bachelor ne Padova te Italise ne “ Shkencat e Artit, Muzikes dhe Spektaklit”. Po ne te njejtin universitet ka kryer edhe studimet per Master ne Multimedia. Pas shume vitesh shkolle dhe pune ne Itali nga 2017 eshte kthyer ne Tirane, ku punon si freelance me projekte te ndryshme kombetare dhe nderkombetare.