1.Sezon i ri 1

40 poezi. 40 foto. Nga karantina. Në të vetmen luftë që arti pranon

Të ndihmojmë vijën e parë të frontit. Të krijojmë një Fond për mjekët, infermierët dhe personelin spitalor të prekur nga COVID-19.

https://gogetfunding.com/fond-per-personelin-shendetesor-te-prekur-nga-covid-19/

Poezitë